Waar mannen onzeker van worden

Waarvan mannen onzeker worden? Vinden ze het spannerder in bed of in de bar?Het zij allemaal vragen waarop vrouwen graag antwoord verwachten.

HOE TREED ONZEKERHEID OP BIJ MANNEN.

Onzekerheid treedt op bij mannen al ze geen compliment krijgen maar allen op hun fouten worden gewezen.Niet alle mannen vinden het goed als ze door een vrouw op hun fouten worden gewezen.Mannen horen ook graag wat zij goed hebben gedaan.Beledig een man niet.Je maakt hem heel erg verlegen.

UITSPRAKEN VAN VROUWEN DIE MANNEN VERLEGEN MAKEN

  1. ALS JIJ HEM BELEDIG OVER ZIN UITERLIJK.
  2. ALS EEN VROUW VREEMD NAAR EEN MAN KIJKT.
  3. ALS JIJ EEN OPMERKING MAAKT OVER ZIJN GESLACHTSDEEL.
  4. HOE BEN JIJ ZO SNEL KLAARGEKOMEN.

Onzekerheid maakt dat jij niet zeker weet als jij het goed doet of niet in een relatie.ALLE MANNEN ZIEN ZICH ZELF ALS DE BESTE PARTNER.Wat mannen wel weten is dat een vrouw wil dat er goed voor haar wordt gezorgd.Jij moet het meest van haar houden.Jij moet als partner het beste zijn dat er bestaat.Alle mannen willen het goed doen in hun relatie.
De oorzaak van relatie problemeem is dat mannen vaak doen wat ze denken dat goed is.Hij wil dat jij het op prijs stelt  EN DAT JIJ HEM DAARVOOR WAARDEERT.Dit alles kan ervoor zorgen dat hij niet meer in strijd is met zijn gevoelens van onzekerheid.Wordt niet elke keer weer boos als hij iets niet goed heeft gedaan.

HIER ZIJN NOG ENKELE PUNTEN VAN ONZEKERHEID BIJ MANNEN

    Wat jij van hem zal denken als jij hem naakt ziet.Hoe hij het in bed doet.Hoe hard of zacht zijn handen zijn.Als hij lichaamsharen heeft.Zijn karakter speelt ook een grote rol.De manier hoe hij zich kleed.Mannen worden ook onzeker als zij niet op een vrouw kunnen rekenen. Mannen worden ook onzeker als zij niet genoeg aandacht van hun vrouw krijgen.

Onzekerheid bij de man als hij van een vrouw houd

Dit is iets dat ik niet begrijp. Mannen zijn op seks gebied onzeker omdat zij vaak nog denken hoe de vorige vriend van de vrouw in bed met haar was.Sommige stellen zelf de vraag hoe was je vorige vriend in bed? Maar sommige durven dat niet.Vrouwen stellen gewoon de vraag met hoeveel vrouwen hun partner naar bed is gegaan.

Als vrouw plegen wij soms heel wat verkeerde handelingen die de onzekerheid van de man gaat voeden ,terwijl dat niet zo mag zijn een man moet zich lekker op zijn gemak voelen. ONZEKERHEID IS NIET BEVORDERlIJK VOOR EEN RELATIE.

Mannen worden onzeker naar aanleiding van de houdig die door de vrouw wordt aangenomen. Als een vrouw een FEEL NO WAY houding heeft maakt dat de man ook onzeker hij weet dan niet waar hij aan toe is.

Hier zijn 10 signalen dat de man onzeker is.

1. Hij ZEGT DAT HIJ ZONDER JOU NIETS KAN BEGINNEN.

2. Hij VRAAGT AAN JOU ALS JIJ NOG GEVOELENS HEBT VOOR JE EX.

3.Hij hoort graag dat jij aan hem zegt dat jij van hem houd.

 

4. Hij is bezitterig en heel jaloers.

5. Hij kan dat wat hem met zijn ex heeft meegemaakt niet loslaten.

6.Hij volgt jou op facebook luistert ook je gespreken af

7. Hij gaat vaak in je telefoon dingen onderzoeken

8. Hij geeft vaak cadeautjes aan je

9.Hij vermoed dat je iemand anders hebt.

10. Hij controleert je telefoon.

 

 

      .

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *