Voor wie moet ik kiezen in Harlingen?

Welke date moet ik kiezen in Harlingen?

Ik ben op meerdere plaatsen bekend als een playboy, maar ik vind het eigenlijk onterecht. Het is waar dat ik meerdere meiden heb gehad, maar ik ben nooit met twee of drie meiden tegelijkertijd geweest. Ik vind dat een playboy iemand is die met meerdere meiden tegelijkertijd is en hen allemaal voor de gek houdt. Mijn geval is dat ik mijn geluk nog niet heb gekregen. Sinds kort ben ik verhuisd naar Harlingen om mijn geluk te zoeken. Bleek dat ik zo een geluk had gevonden dat ik direct twee dames heb gevonden die ik beide heel erg leuk vind. Ik weet nu niet wie ik moet kiezen en dus zoek ik hier advies.

dame 1

Haar naam is Clea. Ik heb haar leren kennen aan het werk. We werken op verschillende afdelingen en zien elkaar niet zo vaak. We ontmoeten elkaar wel eens wanneer onze afdelingen iets nodig hebben van elkaar en daarnaast ook wel eens in de cafetaria. We zijn aan de praat geraakt en na een maand begon ik al gevoelens te krijgen voor haar. Het gevoel was wederzijds. Ze laat mij heel anders voelen. Wanneer er iets geks gebeurt aan het werk weet ik dat ik het kan uitpraten met haar. Zij is ook de wilde type. Meestal na het werk vraagt ze mij mee naar de kroeg en ze weet ook heel goed te drinken. Wanneer ze gedronken heeft is zij alleen maar meer gezellig.

Dame 2

Deze dame heet Jessica. Ik heb haar leren kennen in een broodjeszaak. Zij is daar de verkoopster. Ik ben bijna elke ochtend in de winkel om een broodje te kopen om naar het werk mee te nemen. Soms ben ik daar zelfs in de weekenden. Ze is een heel lieve en mooie dame. Haar stem alleen al is zo mooi. Zij is meer de rustige type. Je zou haar echt wel kunnen inzetten als een echtgenote en de moeder van je kinderen. Die uitstraling heeft zij ook. Ik ben met haar twee keren op een date geweest en heb zelfs met haar gezoend. Dat doet zij trouwens als de beste.

Kiezen?

Ik ben nog niet op een date geweest met Clea. Waarschijnlijk omdat ik haar bijna elke dag zie en we zijn na het werk bijna altijd in de kroeg. Dat kan wel gezien worden als een date. Ik heb 1x gezoend met haar, maar ik vertrouw die zoen niet echt. Zij was namelijk dronken die dag en heeft daarna 2 dagen niet met mij gesproken. Er is echter iets dat mij heel aantrekt bij haar. Ik denk dat het haar wilde kant is. Aan de andere kant wil ik graag iemand met wie ik mij kan settlen en een gezin kan stichten. Jessica is perfect voor die rol en ze trekt mij ook heel erg aan. Bij haar voel ik mij veilig. Na zoveel gebroken harten weet ik nu niet wie de juiste is. Ik wil graag advies hierover. Wie moet ik kiezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *