Verliefd op mijn stiefzus uit Kapelle

Verliefd op mijn stiefzus uit Kapelle

Ik ben altijd enigskind geweest van mijn moeder. Mijn vader was jong overleden en dus was mijn moeder helemaal alleen om mij op te voeden. Zij heeft mij grootgebracht, bracht geld naar binnen en bracht mij naar school. Ik heb mijn hele leven te danken aan haar goede zorg en inzet voor mij. Zij heeft na mijn vader zijn dood nooit een andere man genomen. Haar prioriteit was zorg voor mij. Ik ben nu al 19 jaar, zit op de universiteit en mijn moeder vroeg mij als ik het goed zou vinden als zij een vriend zou nemen. Ik barstte uit in tranen toen ze mij dat zei. Ik wil haar gelukkig zien. Voor mij maakt het helemaal niets uit als ik een stiefvader krijg, zolang zij maar gelukkig is. Dat was een emotionele moment voor ons beiden. Ze had zo te zien al een oogje op iemand. Ze ging vaker op dates met deze man en besloot hem kennis te laten maken met mij. De dag van kennis making vertelde mijn moeder mij dat hij ook een dochter heeft en dat zij dus mijn stiefzus zal zijn. Hij is dus thuis bij ons gekomen met zijn dochter. Ze zag er normaal uit. Ik kon ook niet anders kijken naar haar, omdat ze mijn stiefzus is. Na 2 maanden zijn de twee getrouwd en zijn wij verhuisd naar zijn huis. Daar woonden mijn moeder, stiefvader, stiefzus en ik in 1 huis. Ik bemoeide niet veel met mijn stiefzus. Ze is 16 jaar en beetje een stille type. Na een maand, toen wij ook al gewend zijn geraakt aan elkaar besloten mijn moeder en stiefvader op honeymoon te gaan naar Aruba voor twee weken. Deze twee weken zouden mijn stiefzus en ik dus alleen zijn in het huis. Zowel zij als ik konden koken en het huishouden doen, dus het was helemaal geen probleem voor ons om alleen te blijven. De eerste dag al dat we alleen waren begon ze zich vreemd te gedragen. Ze droeg van die hele kleine kleertjes en liep met haar baddoek om in huis. Ze kwam plotseling veel dichterbij mij zitten en gedroeg zich echt anders. Ze sprak meer vrij met mij dan toen mijn moeder en stiefvader thuis waren. We spraken over van alles, speelden bord spelletjes met elkaar, keken samen naar t.v en horror films, samen videogames spelen en samen koken en het huishouden doen. We leken wel een echtpaar dacht ik een keertje. Het moment dat ik dat dacht was het raak. Ik was verliefd op mijn stiefzusje. Plotseling voelde ik mij erg ongemakkelijk wanneer ik haar in korte kleding zag. Ik voelde mij meer opgewonden. Ze was minderjarig en nog erbij mijn stiefzusje. Ik ben haar grote broer en moet haar juist beschermen. Ik weet niet hoe ik dit moet aanpakken. Heeft er iemand was meer advies voor mij hierover? Ik wil mijn moeder geen verdriet geven, maar het is moeilijk om waar te wonen en ik kan niet ergens anders heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *