Verliefd op mijn stiefbroer uit Hulst

Verliefd op mijn stiefbroer uit Hulst

Ik was erg kapot toen mijn ouders besloten te scheiden. Ik was van plan om apart te wonen en mijn eigen appartement te zoeken in Hulst, met de scheiding van mijn ouders had ik die gedachte even opzij gezet. Was wel jammer, want dat appartement kon ik voor een spot goedkoop prijsje krijgen. Na twee maanden was het al verhuurd aan een ander. Ik zat dus hoe dan ook voorlopig nog bij mijn moeder. In de weekenden ging ik wel eens bij mijn vader en af en toe kwam mijn vader ook op bezoek. Na een jaar had mijn moeder een nieuwe vriend. Ik vond dat eerlijk gezegd helemaal niet leuk. Na een huwelijk van 16 jaar en daarna scheiding had ze na een jaar al een nieuwe vriend. Ik waarschuwde haar wel dat ze niet te snel moet handelen, maar dat had geen zin. Binnen een maand kwam die man al bij ons wonen, samen met zijn zoon! Mijn moeder had me nooit gezegd dat ik ook een stiefbroer erbij zou krijgen.

Hij zag er goed uit en ik kon een tijdje mijn ogen niet van hem af houden. Ik kon vanaf de eerste dag al goed opschieten met hem. We hadden al snel een klik. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat we zo goed zouden kunnen opschieten met elkaar, want hij kwam plotseling voor de deur. Het begon mij steeds meer op te vallen hoe mooi en leuk hij is. Ik begon steeds vaker aan hem te denken. Thuis en op school dacht ik alleen maar aan een ding, mijn stiefbroer! Ik zat maar te denken hoe het kon gebeuren dat ik mijn eigen stiefbroer zo leuk vond. Ik zou toch geen enkele kans kunnen maken? Dat hield ik mij altijd voor. Dus het heeft ook erg lang geduurd voordat ik er ook maar met iemand over wilde en kon praten.

Ik heb toen besloten om te verhuizen naar een appartement. Ook in Hulst, maar wat ver van mijn familie. Daar zou ik andere jongens leren kennen en kunnen daten. Na het eten zei mijn stiefbroer dat hij het echt niet fijn vond als ik nu uit huis zou gaan. Ik vroeg aan hem waarom hij dat niet wilde, maar daarop wilde hij geen antwoord geven. Dit zette mij wel aan het denken. Mijn gevoelens voor hem waren zo sterk. Ik besloot het, een week na mijn aankondiging om uit huis te gaan, hem te vertellen. Ik zei tegen hem dat ik al lang ergens mee zat, en dat het niet niets was voor mij. Toen kwam het eruit. Hoe hij toen reageerde was onbeschrijfelijk. Hij vond mij al die tijd ook al stiekem leuk, maar hij kon het niet tegen mij zeggen, omdat hij niet wist hoe ik erover dacht en of onze ouders het wel konden respecteren. We hebben het aan onze ouders verteld en ze waren er verassend genoeg oke mee. We zijn toen samen naar dat appartement verhuisd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *