liefde op het eerste gezicht

 WAT IS LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT.DAN IS HET MOMENT WAAR NIETS MEER INDRUK OP JOU MAKT DAN DE PERSOON OP WIE JE VERLIEFD BENT.ALLEEN DE PERSOON OP WIE JIJ VERLIFD BENT HEEFT WAARDE NIETS EN NIEMAND IS ZO BELANGERIJK ALS DE PERSOON

Liefde op het eerste gezicht  hoe herken jij dat  

Dat is een toestant waarin jij je bevindt met iemand met wie jij een relatie hebt. In zo een situatie weet de persoon vanaf dat moment toen de persoon jou zag dat hij /zij zich tot jou aangetrokken voelde.Op dat moment heb jij dan ook dezelfde gevoelens.

Een samenvating van zo een situatie

  • Vrouw is op een feestje waar bij zij gebakjes moet verdelen aan de gasten.
  • Man vraagt als zij ze het zelf heeft klaargemaakt.De vrouw zegt nee wit u wel weten wie ze gemaakt heeft?
  • Hij  keek haar in het gezicht aan en zegt dan pardon dat ik jou te veel gevraagd hebt.Hij kijkt in haar gezicht en zegt OOoh,wat heb jij toch mooie ogen. ‘Wow’ je ogen!
  • Zonder naar hem te kijken zegt zij bedankt en keek hem kort en strak in de ogen aan.Zij keken elkaar voor het eerst in de ogen aan in haar gedachten zag zij een leuke man voor zich staan en alles om haar heen verdween .Wat het leuke ervan is ,is dat deze twee mensen met elkaar in contact komen.Wanneer deze twee mensen praten over het moment toen zij elkaar voor het eerst zagen, wisten ze beiden dat zij elkaar vanaf het begin leuk vonden.Dat doet liefde op het eerste gezicht.

DOOR EEN SAMENLOOP VAN OMSTANDIGHEDEN  KRIJG JIJ LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT.GEEN MAN OF VROUW KAN ZEGGEN DAT HIJ/ZIJ DAT NOG NOOIT HEEFT MEEGEMAAKT.WAARBIJ JE IEMAND GE ZIEN HEBT DIE JIJ LEUK VIND EN GRAAG IN CONTACT MET DE PERSOON WIL KOMEN. HET ZIJN GEVOELENS VAN KORTE DUUR OMDAT HET VAAK DAARBIJ BLIJF. LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT KAN BINNEN 30 SECONDEN GEBEUREN en het is NORMAAL.

  • De man krijgt gevoelens voor de vrouw maar de vrouw voelt niets voor hem
  • De vrouw krijgt gevoelens voor de man maar de man voelt niets voor haar en er gebeurt  niets .
  • Ze zij verliefd op elkaar,maar maken geen contact met elkaar er gebeurt niets.
  • Ze zijn verliefd op elkaar en er ontstaat een situatie waarbij ze tot elkaar beginnen te praten en ze beginnen met een relatie.Deze twee mensen hebben elkaar leren kennen door liefde op het eerste gezicht.

JE KAN BIJ DEZE ZEGGEN DAT HET GAAT OM EEN BEETJE AANTREKKINGSKRACHT  WAARBIJ JULLIE BEIDEN IN DE GELUKKIGE OMSTANDIGHEDEN VERKEREN DAT JULLIE EEN GESPREK MET ELKAAR KUNNEN HEBBEN.SOMS KAN JIJ JE OOK AFVRAGEN ALS LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT WARE LIEFDE IS ,MAAR ALS JIJ DAT NIET ZEKER WEET IS HET DAN GOED OM MET DE PERSOON OP EEN DATE TE GAAN.JE KAN ZO DAN ZIEN ALS HET KLIKT TUSSEN JULLIE.

LIEDE OP HET EERSTE GEZICHT HOEFT GEEN VERLIEFDHEID TE ZIJN.

JULLIE KUNNEN OOK WEL VRIENDEN BLIJVEN.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *