Liefde is eten in Houten!

Liefde is eten in Houten!

Liefde is ruimte geven. Om te leven, om te ontdekken, om te groeien. Zodat je elkaar niet alleen vandaag, maar ook over veertig jaar nog blijft boeien. Bij liefde hoort echter ook eten! Het beste waar je naar toe kunt gaan om je liefde te laten zien met eten is in Houten! Je kunt daar je spannende dates hebben en gezellig eten hoeveel je maar op kan. Wat erg leuk is in het kader van liefde en eten is om met uw geliefde uit eten te gaan. Het kan bijvoorbeeld ook wel erg grappig zijn om een kaartje aan uw geliefde te overhandigen tijdens het dineren met: De liefde van de man gaat door de maag, vaak eten mannen erg snel. Liefde en eten en eten met liefde is erg goed te combineren.

Ook ik heb mooie ervaringen kunnen opdoen met eten. Ik zelf ben een grote eter en gelukkig heb ik een vrouw gevonden die ook van eten houdt. We zijn niet dik, want we sporten optijd. Ik heb veel geluk met haar. Niet alleen houden wij beiden van eten, maar ook van de gym. Er is niets beters dan samen een grote hap te eten en dan samen gymen! Ik heb mijn mooie vrouw leren kennen in de gym. Ik zag haar al een paar maanden gymen, maar had nooit de moed om haar mee uit te vragen. Op een dag is zij flauw gevallen en ik ben haar gaan helpen. Ik heb haar wat water gegeven en haar naar buiten gebracht voor wat frisse lucht. Toen ze bij was bood e haar excuses aan en wilde zelf naar huis gaan. Ze kon amper goed lopen. Ik had toevallig een extra broodje bij me en heb haar die gegeven. Tot mijn schrik had ze die binnen enkele seconden op. Ik vroeg haar als ze had gegeten voor de dag en toen vertelde ze dat door haar werk drukte ze niet eens de kans kreeg om behoorlijk te eten. Als je naar de gym komt dien je goed te eten. Zij zelf komt met de bus naar de gym en ik was met de auto. Ik wilde haar naar een restaurant brengen, maar ze weigerde. Ik heb haar toen thuis gebracht op de voorwaarde dat ik gebruik mocht maken van haar keuken. Zo vriendelijk dat ze is heeft ze ingestemd. We zijn in de supermarket gestopt, ik heb wat boodschappen gedaan en we zijn toen naar haar huis gegaan. Het was als een date bij haar thuis. Ik mocht gebruik maken van haar badkamer, heb gekookt en we hebben samen gegeten. Ze eet precies als ik. Grote happen, mond vol proppen en heel smakelijk! Direct diezelfde avond hebben we afscheid genomen van elkaar met een kus en zijn we met onze relatie begonnen. We hebben enkele dates gehad in Houten, zijn bijna in alle restaurants in Houten geweest en wonen nu al een jaar samen. Ik zal haar morgen ten huwelijk vragen. Wens me geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *