Ik lustte hem teveel in Emmen!

Ik lustte hem teveel in Emmen!

Mijn naam is Clarisse en ik ben 33 jaar oud. Ik woon in Emmen in een studenten huis, omdat ik nog een student bent. Er was een tijdje dat ik helemaal niet geinteresseerd was in mannen. Ik concentreerde mij alleen op mijn studie, totdat ik deze spannende hete man heb leren kennen. Hij maakte zelf kennis met mij. Ik had altijd al een denkwijze over mijzelf dat ik te dik ben. Altijd zag ik de slanke dames rondlopen met hun strakke jurken en ik moest altijd wat lossere jurken aandoen. Ik vond mij zelf niet lelijk, maar wel dik. Deze lekkere man die kennis maakte met mij hield juist van de wat mollige vrouwen. Ik had dus echt wat kunnen scoren daar. Hij had een mooie gespierde lichaam en zijn gezicht was om op te eten. Mooie volle lippen waar je gewoon aan zou willen hangen. Ik heb hem vlak hier in Emmen ontmoet. We zijn vaker op dates gegaan en elke keer als wij op een date gingen sluitten we het af met een overnachting. Elke date bleef ik bij hem thuis slapen. Hij woonde in een appartement. Ik kon hem niet binnen laten in de studenten huis. Dat was tegen de regels. Op den duur begon ik te merken dat de dates te veel werden. Het was ook mijn eigen schuld. Hij zei altijd tegen mij dat ik mij ook moet concentreren op mijn studies, maar ik lustte hem teveel! Dag en nacht dacht ik alleen maar aan hem en zijn heerlijke lichaam. Dit kwam vooral ook, omdat ik nooit had gedacht dat ik zo een mooie man zou kunnen vinden die zo gek is op mij. Ik maakte er gewoon misbruik van. Hij was ook zo lief voor mij.

Er waren dagen dat ik bijna elke dag bij hem was. De mensen in het studenten huis twijfelden op den duur als ik nog daar verbleef of niet. Mijn vriend, Gijs, vroeg mij toen op een dag hoe het zit met mijn studies en als ik mij niet daarop moest concentreren. Zo onverzekerd als ik was om hem kwijt te raken reageerde ik met al mijn emoties daarop, wat natuurlijk niet nodig was. Hij hield van mij met al zijn hart en hij wou alleen maar het beste hebben voor mij. Ik ben boos weggelopen van zijn appartement en hij kwam mij achterna. Hij kalmde mij en we zijn terug gegaan. Hij heeft toen heel veel met mij gesproken en mij heel wat uitgelegd ook. Hij zei ook dat hoe meer ik bij hem ben hoe meer ik achteruit zal gaan met mijn studie. Helaas was dat ook waar. Ik was inderdaad achter met mijn lessen en had nog heel wat in te halen, anders zou ik de semester niet eens halen. Met alle vertrouwen in hem en hij in mij hebben wij een maand lang elkaar niet ontmoet. We belden wel elke dag, maar geen date. Ik was klaar met de semester en toen begonnen de dates weer in Emmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *