Help mijn man gaat vreemd

Onze ontmoeting

Onze ontmoeting

Ik schaam me in feite om dit verhaal te vertellen. Maar ik weet zeker dat ik niet de enige vrouw op deze wereld ben die zo een ervaring  heeft meegemaakt. Als je het aan mij vraagt kan ik me zelf beschrijven als een heel goed uitziende vrouw die heel hard werk om mijn kinderen en mijn man goed te verzorgen. Ik ben namelijk getrouwd met een man die Hans heet. Ik was 24 jaar oud toen ik hem leerde kennen. Op een dag besloten me vriendinnen en ik om wat te gaan eten en drinken. Daar aangekomen zaten we lekker bij elkaar in een groepje gezellig te praten, te eten en te drinken. Op een geven moment merkte een van mijn vriendinnen op dat een  man steeds naar mij keek. Ze vond het al vreemd. Mijn vriendin op haar beurt is iemand die openlijk is en veel durf heeft, dus besloot ze om naar de man te stappen om hem te vragen waarom hij zo na me keek. Ze vroeg hem en zijn antwoord was; ik vind je vriendin of zus ik weet niet precies wie ze van je is heel erg leuk. Mijn vriendin had zo iets van hmm dit is een mooie kans voor mij omdat ik single was en ik zocht allang naar iemand die mij uit het single leven kon halen. Hij kwam vervolgens naar mij toe en maakte kennis met mij. Ik dacht bij me zelf heel leuke heer. Mooi figuur precies mijn type en smaak. We wisselde nummers naar er elkaar en besloten dan om een dagje uit te gaan eten. We leerde elkaar beter kennen en gingen dan een relatie aan.

het-leven-met-mijn-man

Het leven met mijn man

Wij besloten te trouwen om wat meer vertrouwen in elkaar te zetten en onze relatie wat stevigere te maken. We kregen samen 4 kinderen waarvan 2 meisjes en 2 jongens.  We zijn beide twee hard werkende partners. Mijn man zorgt goed voor de kinderen en ook voor mij. Hij is een aardige man en daardoor krijgt hij veel aandacht van vrouwen. Er is een dame in de familie van mijn man die heel goed is op mijn man en mijn schoonfamilie waardoor zij nu ook goed bevriend is met mij. Ze stuurt vaak sms’jes voor mijn man en vraag steeds hoe het met hem gaat. Elke dag belt ze me man op als dat niet genoeg is stuurt ze soms eten voor me man alsof ik dit niet zelf kan doen voor mijn man. Ik heb mijn man geconfronteerd met dit verhaal en hij vindt dat ik gewoon jaloers ben. Waar het echt mis is gegaan. Ze raakte zwanger, maar iedereen in de familie weet dat ze geen man of vriend of schatje heeft. Toen ik hoorde dat ze in de verwachting was had ik zo sterk het gevoel dat mijn man de vader van het kind is. Ik vroeg hem als dat zo is, hij zei gewoon: nee hoe kan ik dat doen om zo een dame zwanger te maken. Ik nam genoegen met zijn antwoord. Tot dat ik op een dag in zijn telefoon ben gegaan om te gaan snuffelen. In zijn telefoon zag ik een bericht van deze zelfde dame waarin ze hem vroeg wanneer hij die baby spullen van plan is te kopen van zijn baby in haar buik. Mijn wereld stortte neer en dacht bij me zelf wat nu? Wat moet ik doen met een vreemd gaande man. Het leven wordt nooit meer zo leuk als vroeger.