Gesprek onderwerpen eerste date

Wat kunnen de gespreksonderwerpen zijn tijdens de eerste date?

Wat kunnen de gespreksonderwerpen zijn tijdens een date? Deze vraag houd mannen telkens weer bezig.Het moet wel ontspanne zijn dus weet voor welk onderwerp je kies. HET LIJK MIJ WEL NIET GEMAKKELIJK

Mannen hebben minder communitatieve vaardigheden dan de vrouw.Je kan dus zeggen dat vrouwen makkelijker praten dan mannen. Als vrouwen samen zijn is het zelden stil er is altijd heel wat te vertellen.Vrouwen schakelen snel over naar en ander onderwerp. Mannen praten vaak over zakelijke dingen er wordt weinig gezegt maar ze praten kort en bondig over dingen.

Begin aan een gespreksonderwerp naar aanleiding van dat gene  dat zij je verteld

De gespreksonderwerpen komt op gang zodra het gesprek begint.De vraag is hoe begin je met dat gesprek? Je kan haar zeggen dat zij lekker ruikt en haar vragen welke parfum zij heeft gezet.Je kan haar ook vragen als dat haar lieveingsgeur is.Vraag haar ook welke parfum zij zal gebruiken als de parfum moeilijk te vinden is.Je kan haar ook vragen waarom zij voor die parfum heeft ge kozen.Je kan haar vragen van welke soort geuren zij houd.

Als jij interesse toont zal het gesprek opgang komen.Zij gaat dan ook interesse in jou tonen door vragen aan jou te stellen.Stel niet alle vragen in een keer hou ook je antwoorden kort en bondig.Zo kunnen gespreksonderwerpen beginnen op een gezellige manier ook al ben jij iemand die niet veel praat.Als een vrouw zich op haar gemak voelt gaat zij altijd heel wat willen vertellen.Als ze je leuk vind gaat ze willen dat jij heel wat over haar moet weten.Je kan dan op een date dan over verschillende onderwerpen praten zelf ook seks.Begin niet als maar eerst te praten over seks. 

WAAR MENSEN OOK OVER KUNNEN PRATEN  ZIJN

  1. Ga jij graag met vrienden op stap?
  2. Naar welke doelen je streeft in het leven?
  3. Wat je hobbies zijn?

Bij zulke onderwerpen kom jij dan meer te weten de andere.TEN SLOTE KIES JIJ ZELF WAT VOOR JOU HET BESTE IS IN HET LEVEN.

HIER ZIJN ER 7 GESPREKSONDERWERPEN DIE JIJ KUNT GEBRUIKEN OP EEN EERSTE DATE.

  1. PRAAT OVER JE FAMILIE
  2. PRAAT OVER JE LEVENDERVARING
  3. HOE HET WAS IN JE TIENERJAREN
  4. De buurt waarin je woont
  5. Wat je in je vrije tijd doet
  6. Wat is jou lievelingsgerecht
  7. Wat is jou lievelingsmuziek

TIJDENS DEZE GESPREKEN VALT ER ONEINDIG VEEL TE VERTELLEN.

Het moet zo zijn dat je na je eerste date verlangt naar een volgende deed, omdat jij het de moeite waard vond. Zeg dan voordat jullie uit elkaar gaan dat jij het het leuk en gezellig vond en als jullie elkaar weer gauw kunnen ontmoeten. Het kan ook zo zijn dat jij het niet leuk vind moet jij dan ook eerlijk zijn om te zeggen dat jij het niet leuk vond ,maar dat jij niet meer kan afspreken.Dit doe jij met een oprecht hart doen,omdat het niet klikt tussen jullie. Jullie gaan dan als vrienden uit elkaar, omdat de wereld klein is en je kunt elkaar wel eens weer tegenkomen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *