Dating met een oudere vrouw

 

Dating met een oudere vrouw1

Dating met een oudere vrouw

Waar een leeftijdsverschil tussen een oudere man en een jongere vrouw heel normaal wordt gevonden, kijkt men vaak al raar op als de vrouw iets wat ouder is dan de man. Eigenlijk zou dat toch niet moeten uitmaken? Als je maar gelukkig bent en het je plezier geeft. Aangezien je niet altijd in eigen hand hebt op wie je verliefd raakt en je dus zonder het plannen iets kan gaan voelen voor iemand die veel jonger is dan jouw zelf.

 

aantrekkingskracht

Aantrekkingskracht

Wat ziet een jonge man in een oudere vrouw eigenlijk? Het kunnen uiteenlopende redenen zijn, omdat elke man degelijk verschilt. De een vindt de levenservaring en de zelfstandigheid in een oudere vrouw relevant. Terwijl de ander de seksuele ervaring die oudere vrouwen hebben, veel meer interesseert. Aangezien goede seks voor beide partijen een hele belangerijke factor is in een relatie. Bij oudere vrouwen gaat het in de meeste gevallen puur om de genot terwijl jongere vrouwen vaak ook andere redenen voor hebben zoals een kinderwens. Verder zijn oudere vrouwen vaak ook stabieler en hebben zij meer zelfvertrouwen dan jongere vrouwen. Voor een jongere man wordt het daarom ook makkelijker bij een oudere vrouw emotionele stabiliteit te vinden.

 

betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

Mannen zoeken een betrouwbare vrouw bij wie ze alles vrij kunnen doen en laten. In principe dient vertrouwen bij iemand eerst opgebouwd te worden. Het kan dus best wel een poosje duren. Maar jonge mannen vinden oudere vrouwen sneller betrouwbaar, omdat zij meestal geen grappenmakers zijn en een volwassener gedrag vertonen dan de gemiddelde jonge vrouwen.

 

daten-zonder-enig-reden

Daten zonder enig reden

Er hoef toch niet altijd een reden te zijn om iemand zomaar te daten? Zo is het voor sommige mannen ook geen bewuste keus om een oudere vrouw te daten. Alleen de eerste indruk van een persoon kan al heel beslissend zijn om een babbeltje te maken. Of kan het wellicht liefde op eerste gezicht zijn. Verliefd raken vraagt geen toestemming alvorens het plaatsvindt. Meestaal raakt men eerst verliefd op iemand en nadien komen de persoonlijke eigenschappen ter sprake.

 

wat-zijn-de-mogelijkheden-om-een-oudere-vrouw-te-daten

Wat zijn de mogelijkheden om een oudere vrouw te daten?

Tegenwoordig is een van de snelste manieren om aan een date partner te komen, de online dating sites. Nederland kent ook een aantal websites waar je middels enkele simpele stappen lid kunt worden en je gewenste partner kunt opzoeken. Maar je kunt natuurlijk ook zelf opstap gaan en de geweldige oudere vrouw opzoeken. Wat vind je van een wandeling in de centrum of gewoon in de supermarkt rondkijken? Verder kun je natuurlijk ook bewust plekken opzoeken waar je van weet dat een bepaalde leeftijdsklasse vrouwen daar aanwezig zullen zijn. Het kan bijvoorbeeld een speciale club of een park zijn waar oudere vrouwen zich verzamelen voor ontspanning. Men zegt waar een wil is is er een weg. Indien je jouw ideale oudere vrouw zo graag wilt ontmoeten zullen tenslotte alle omstandigheden ernaar toe leiden. Laat het leeftijdsverschil jouw niet in de weg staan om je fantasie uit te proberen.